Cautare

54176 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.29 secunde)
A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974.
5 figuri istorice care au influentat lumea dar care nu ar fi existat in realitate Nu este intotdeauna usor sa discerni care dintre personalitatile celebre ale trecutului sunt reale si care sunt simple personaje de legenda.
Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. ... Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
- Nu prea mai iau in considerare felul acesta oficial, conventional de a vedea dragostea, sub formula magica "celula a societatii". ... Ca pentru casatorie ma pronunt mai taios decat o lama de ras nou-nouta.
s-au transformat, incet-incet, intr-un veritabil razboi, care duce tot mai mult cu gandul la o familie aflata, in mod evident, in pragul divortului. Situatie in care cei doi nu se mai suporta, dar, din pricina unor cauze de conjunctura, sunt nevoiti sa amane depunerea actelor la tribunal.
GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
A reusit sa faca ceva maret din clorofila continuta in faimoasa frunzulita. ... Ei bine, doamna Elena Udrea a extras clorofila din frunzulita cu pricina si a raspandit-o in intreg spatiul mioritic. ... In partea PD-L. Si, in acest fel, partidul, pe bani publici, adopta culoarea verde.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
- pe toata durata invaliditatii de orice grad, daca aceasta s-a ivit in perioada in care se aflau in una dintre situatiile de mai sus.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia considera ca numai o seceta ar putea salva din punct de vedere economic cel mai mare producator de lignit din Romania.
Tariceanu se insoara a cincea oara Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) a prevazut, in bugetul pentru 2009, o reducere a livrarilor de carbune cu un milion de tone fata de 2008 si pregateste un program de pensionare anticipata a catorva sute de mineri.
Tot mai multe companii devin victime ale atacurilor cibernetice.
Proprietatea asupra celor 104 hectare de teren din jurul Baltii Craiovita cistigate in 2004 de Gigel Preoteasa, nepotul lui Mititelu, cu ajutorul judecatorului Gigi Traistaru, a devenit incerta.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. ... Firea a demisonat din toate functiile pe care le detinea in aceasta formatiune politica.
google-analytics.com